top of page

COMPARTINT...

Experiències, vivències, agraïments, etc.

Shadow on Concrete Wall

.. m'emporto saber quina és la sensació de tribu, sentir-se acollit, que formes part, que cura i un lloc on deixar-se anar on només hi ha mirades d'amor i comprensió. Etapa tancada, ales obertes. Gràcies, gràcies, gràcies"

IMG_2210.JPG.jpg
Torre de piedra

Experiències

Agraïment! Només paraules d'agraïment quan penso en tu. Tanco els ulls i et veig amb uns ulls blaus brillants i un somriure d'amor.

Recordo molts moments importants en els quals sempre vas hi vas ser, ets i hi seràs. Vas aparèixer a la meva vida en un moment difícil de parella i em vas ensenyar els ordres de l'amor i la meravella dels sistemes familiars. Gràcies al teu suport tinc una parella, uns fills preciosos i estic iniciant aquest projecte amb tanta passió.

En el naixement de la meva primera filla em vas acompanyar a a travessar les pors i les contradiccions.

Vas traspassar-me moltes ensenyances i la meva vida és compartir-les.

Després de l'arribada del segon fill vaig fer un episodi hormonal difícil i tu, una vegada més, hi vas ser. Amb un treball, la teva mirada i el teu amor, vaig tornar a aquest món.

I ara en aquest tercer part, el d'aquest projecte hi segueixes sent present. L'associació creada per tu i el teu marit, AD.s ESCOLA, m'acull i em permet tirar endavant els meus somnis. Em dóna la possibilitat d'oferir al món la medicina que sóc.


Que tinguis un bon lloc i un bon retorn a les estrelles Carmen Boix i Casas.

Ester Puigdemont

bottom of page