MONOGRÀFICS I FORMACIONS

GERMINATS

amanecer

PRENDRE LA VIDA

Grup de Treball Personal i Formació en Constel·lacions Familiars i Ancestrals (1er curs)

Les Costel·lacions Familiars, Sistèmiques i Ancestrals són un mètode meravellós que ens va arribar de la mà d'en Bert Hellinger. En aquests moments, molts professionals de l'ajuda, l'han expandit i estan utilitzant per millorar el benestar personal i social. Aquesta tècnica ens obre el camí a l'autoconeixement i el desenvolupament personal i també a una millora de les nostres relacions i per tant és una possibilitat per travessar el conflicte.

El treball és profund, directe i sanador a nivell físic, emocional, mental i d'ànima. Aporta resolució personal i transpersonal. Permet revisar ferides profundes, integració de parts d'un mateix i també de l'ànima del sistema familiar i de qualsevol sistema.

El format del curs parteix de l'estructura que va crear la Carmen Boix i Casas, mestra, renaixedora i constel·ladora amb la que alguns de nosaltres vam ser acompanyats en l'àmbit personal i formats en l'àmbit professional.

A vegades podem sentir energia de frustració, dolor, dificultat de tirar endavant amb la vida. Les Constel·lacions Familiars Sistèmiques i Ancestrals ens aporten llum, força, claredat i sobretot ordre. Ens permeten resoldre dinàmiques molt arrelades en els sistemes i els membres que en formen part i ens obren la possibilitat de ser i sentir més llibertat, més maduresa, més realització, més responsabilitat davant la pròpia vida.

Facilita: Ester Puigdemont Meilan

Prendre la vida GTP i Formació fulletó d

OCTUBRE-JULIOL 2022

Prendre la vida GTP i Formació fulletó d
Docents principals: Margarita Dilmé i Ester Puigdemont.
Acompanyant: Josep Maria Roura
Docents col·laboradors: Maria Gaya, Neus Santiago,  Laura Soliva i Mariona Homs.

CICLE DE TALLERS

La Pedagogia Sistèmica en la Relació d'Ajuda

1. L'AJUDA QUE AJUDA

2. COM ACOMPANYO

3. COMUNICACIÓ

4. MIRADA AMOROSA

Tallers vivencials, quatre divendres de 18 a 20h amb xerrada, exercicis, visualitzacions, respiració, meditacions que ens permetran revisar i reflexionar en l'àmbit personal i també professional.

Facilita: Ester Puigdemont Meilan

DESPERTANT LA SAVIESA ANCESTRAL
Eines d'autocura per a constel·ladors i/o terapeutes

Ets constel·lador o terapeuta i vols explorar eines ancestrals com la roda de medicina, el cant, l'ús del tambor xamànic, les neteges energètiques, la totalitat, els arquetips o els animals de poder?

L'objectiu és crear una primera edició per compartir tots els aprenentatges, les troballes,... recollits aquests 10 darrers anys. M'adono que el treball ancestral, xamànic, màgic,... s'està obrint i és  per a tothom i per això sento de compartir l'experiència.

Alguns temes que s'obren en un procés terapèutic requereix eines de contenció, protecció, neteja, desbloqueig...  i a través de tècniques antigues o xamàniques fan que l'acompanyament sigui més fàcil, sincer i profund.

Facilita: Ester Puigdemont Meilan i Equip

IMG-20210322-WA0005.jpg
IMG-20210322-WA0007.jpg
IMG-20210322-WA0006.jpg
IMG-20210322-WA0008.jpg

Si t'interessa pots incorporar-te
Pròximes dates:
24 d'abril_Creació d'elements sagrats
7 de maig_La roda medicina
18 de juny_ "Abuelas"medicina
9 de juliol
_ Cerimònia de temaskal i bateig.

 
Copia de Saviesa Ancestral instawatts - còpia.png

Taller

T'emportaràs amb tu la teva amiga,

juntes us podreu xiuxiuejar des de l'ànima.

Podreu despertar un diàleg interior i connectar amb la intuició i l'integració de diferents part de tu.

177799ba-3ab2-480b-a660-01744498ad69.JPG

Taller

Creació de tambors

12 de juny a les 10h

PROJECTE "CAMINA"

El nostre anhel és oferir un espai d'acompanyament i recolzament on tenim present l'observació, l'escolta, el creixement, l'autoconeixement, la vivencia, la reflexió i el respecte, per tal que equips i/o professionals de l'àmbit educatiu i de l'àmbit de l'ajuda tinguin l'oportunitat de connectar-se, deixar anar, expressar-se, investigar-se, unir-se i crèixer per obrir-se a mirar un mateix objectiu: el benestar i l'harmonia individual i de l'equip.

 

El projecte Camina pren forma amb la unió de l'enfocament de la Pedagogia Sistèmica, el treball corporal conscient i les experiències de la pròpia història de vida, juntament amb l'aplicació d'altres eines com el teatre social, la sistèmica creativa, el ball, etc.

a6081c33-76c8-4968-87e3-38b666b2a482.JPG
 
 
 
vida silvestre|vida salvaje