top of page
Ancla 1

 MONOGRÀFICS I FORMACIONS

GERMINATS

amanecer

PRENDRE LA VIDA
Grup de Treball Personal en Constel·lacions Familiars i Ancestrals (1er curs)

Les Costel·lacions Familiars, Sistèmiques i Ancestrals són un mètode meravellós que ens va arribar de la mà d'en Bert Hellinger. En aquests moments, molts professionals de l'ajuda, l'han expandit i estan utilitzant per millorar el benestar personal i social. Aquesta tècnica ens obre el camí a l'autoconeixement i el desenvolupament personal i també a una millora de les nostres relacions i per tant és una possibilitat per travessar el conflicte.

El treball és profund, directe i sanador a nivell físic, emocional, mental i d'ànima. Aporta resolució personal i transpersonal. Permet revisar ferides profundes, integració de parts d'un mateix i també de l'ànima del sistema familiar i de qualsevol sistema.

El format del curs parteix de l'estructura que va crear la Carmen Boix i Casas, mestra, renaixedora i constel·ladora amb la que alguns de nosaltres vam ser acompanyats en l'àmbit personal i formats en l'àmbit professional.

A vegades podem sentir energia de frustració, dolor, dificultat de tirar endavant amb la vida. Les Constel·lacions Familiars Sistèmiques i Ancestrals ens aporten llum, força, claredat i sobretot ordre. Ens permeten resoldre dinàmiques molt arrelades en els sistemes i els membres que en formen part i ens obren la possibilitat de ser i sentir més llibertat, més maduresa, més realització, més responsabilitat davant la pròpia vida.

Facilita: Ester Puigdemont Meilan

WhatsApp Image 2023-01-14 at 16.15.40.jpeg

El Grup de Treball Personal en Constel·lacions Familiars, Sistèmiques i Ancestrals (1r CURS), pretén crear un espai on poder créixer a través de l'autoconeixement, la descoberta i l'acceptació del sistema familiar del qual formem part. El Grup permet un espai de contenció on poder explorar, observar, expressar i ordenar moments de la pròpia vida, moments d'ànima i també del que arriba a nivell sistèmic.  El treball és profund, directe i sanador a nivell físic, emocional, mental i d'ànima. Aporta resolució personal i transpersonal. Permet revisar ferides profundes, integració de parts d'un mateix i també de l'ànima del sistema familiar i de qualsevol sistema.   

💚Obert a totes aquelles persones que es vulguin formar en l'àmbit personal, persones es volen formar com a terepeutes i per professionals que ja treballen en el món de la relació d'ajuda (Psicòlegs, Mestres, Infermeres, Metges, Mediadors, Educadors Socials, Integradors, Psicopedagogs, Terapeutes Gestalt, Monitors de Lleure, etc.)  

💚Continguts: El sistema familiar, gestió emocional, el guió natal, infantesa, familia actual, la parella i la sexualitat, l'escola i l'educació, àmbit laboral, salut i malaltia, la mort i el morí, la prosperitat, el diner, l'exit, l'abundància, l'espiritualitat, etc. i altres temes que siguin vius dins el grup.

🌱Dates: Dilluns_ 30 de Gener, 6 de Febrer, 6 de Març, 10 d'abril, 1 de maig, 26 de juny, 
Cap de setmana_14 de Gener, 11 de Febrer, 11 de març, 15 d'abril, 14 de Maig, 11 de juny, 7, 8 i 9 de juliol, 9 i 10 de setembre.

*Les dates dels tallers ens anireu rebent i/o podeu mirar a la web.

🌱Inversió: 150€/mes.
* alguns dilluns són dins els tallers de constel·lacions d'Espai Llavors

*Les 40h de representant, la persona se les podrà organitzar com vulgui.

2 divendres al mes 9:30 a 14h
Grup de Treball

Docents principals: Margarita Dilmé i Ester Puigdemont.
Acompanyant: Josep Maria Roura
Docents col·laboradors: Maria Gaya, Neus Santiago,  Laura Soliva i Mariona Homs.

CICLE DE TALLERS
La Pedagogia Sistèmica

LA CELEBRACIÓ A L’ESCOLA des de la mirada emocional-sistèmica

 

L’escola és una comunitat, un sistema, un espai on créixer per la vida. Les celebracions són importants i potser només les tenim en compte en moments puntuals del curs, en festivitats concretes, pels aniversaris... Però el curs el que preten és magnificar que es poden celebrar els petits reptes, l’existència, els èxits individuals...

Amb aquest curs volem ampliar el ventall de celebracions i la forma en que les fem. Pretén donar recursos molt variats per poder fer un bon ús d’una eina tant potent com és la celebració.

Tallers vivencials amb xerrada, exercicis, visualitzacions, respiració, dibuix, creacions, etc. que ens permetran revisar i reflexionar en l'àmbit professional i també.

Últim dimecres de mes 17:30 a 20:30 h

Reconeixement del  Departament d'Educació

Cursos de 20 hores- Assistència a 4 tallers més una tasca a casa.

26 d'octubre_ Celebrem els inicis.

30 Novembre_ Fluidesa i creativitat davant el conflicte

21 Desembre_ Dinàmiques sistèmiques per un acompanyament emocional

25 Gener_ Creativitat com a filosofia de vida

22 Febrer_ El moviment com a font de Gestió

22 Març_ Florir amb equip

26 Abril_ Trepitjant fort. Presència des de la mirada sistèmica.

31 Maig_ Obrir la mirada

28 Juny_ Respirar el final

*Les dates podrien ser modificades. Cal confirmació.

Facilita: Ester Puigdemont Meilan i Laura Soliva

cicle de tallers.png

DESPERTANT LA SAVIESA ANCESTRAL
Eines d'autocura per a constel·ladors i/o terapeutes

Ets constel·lador o terapeuta i vols explorar eines ancestrals com la roda de medicina, el cant, l'ús del tambor xamànic, les neteges energètiques, la totalitat, els arquetips o els animals de poder?

L'objectiu és crear una primera edició per compartir tots els aprenentatges, les troballes,... recollits aquests 10 darrers anys. M'adono que el treball ancestral, xamànic, màgic,... s'està obrint i és  per a tothom i per això sento de compartir l'experiència.

Alguns temes que s'obren en un procés terapèutic requereix eines de contenció, protecció, neteja, desbloqueig...  i a través de tècniques antigues o xamàniques fan que l'acompanyament sigui més fàcil, sincer i profund.

Facilita: Ester Puigdemont Meilan i Equip

tercera edició_banyoles_Página_1.jpg
tercera edició_banyoles_Página_2.jpg
tercera edició_banyoles_Página_6.jpg
tercera edició_banyoles_Página_5.jpg
tercera edició_banyoles_Página_3.jpg
tercera edició_banyoles_Página_4.jpg
tercera edició_banyoles_Página_7.jpg
tercera edició_banyoles_Página_8.jpg

NOVA edició OCTUBRE 2O22- canvis en format
 

GTP i Formació CFSA

Taller

✳️Dansa la Vida amb Fluïdesa ✳️

Amb molta il·lusió i ganes de començar l'any dansant et comparteixo una nova proposta per aquest mes de gener.
 

Un taller on obrir les portes al moviment fluït. La Fluïdesa ens impulsa a seguir endavant, a estar presents en el present, ens convida al desaferrament per poder abraçar tot allò que la vida ens tingui preparat.

 

La vida és moviment,  regala't biodansa!🎁

Si et ve de gust participar t'agrairé que m'ho facis saber, hi ha places limitades 🙌🏽💙

 

Data : Dissabte 28 de gener
Horari: 16h a 20h 
Lloc: Espai Llavors Banyoles

177799ba-3ab2-480b-a660-01744498ad69.JPG

Taller

Creació de tambors

23 d'Abril a les 10h

despertant la saviesa ancestral
Projecte camina

PROJECTE "CAMINA"

El nostre anhel és oferir un espai d'acompanyament i recolzament on tenim present l'observació, l'escolta, el creixement, l'autoconeixement, la vivencia, la reflexió i el respecte, per tal que equips i/o professionals de l'àmbit educatiu i de l'àmbit de l'ajuda tinguin l'oportunitat de connectar-se, deixar anar, expressar-se, investigar-se, unir-se i crèixer per obrir-se a mirar un mateix objectiu: el benestar i l'harmonia individual i de l'equip.

 

El projecte Camina pren forma amb la unió de l'enfocament de la Pedagogia Sistèmica, el treball corporal conscient i les experiències de la pròpia història de vida, juntament amb l'aplicació d'altres eines com el teatre social, la sistèmica creativa, el ball, etc.

a6081c33-76c8-4968-87e3-38b666b2a482.JPG
Art i Identita
WhatsApp Image 2023-01-14 at 16.17.44.jpeg

“Estem a punt de concloure el primer viatge. Ha estat i està essent un plaer; veure com cada persona es mira per dins i ho expressa de manera creativa i artística, és un regal. 


M'admira observar com tots els recursos integrats, en primera persona, i amb grup, més tard, es poden compartir i utilitzar per l'acompanyament, des d'un lloc segur”

ART I IDENTITAT des de la mirada emocional-sistèmica


Formació per professionals de l'àmbit educatiu. Segona edició.

La creativitat permet expressar-nos, i mentre això passa, ens podem anar coneixent més i millor. És una oportunitat per obrir la mirada a la nostra pròpia identitat i el jo. L'art ens permet acompanyar aquest procés d'una manera dolça, simbòlica, significativa i clara.

 

Aquesta formació pretén vivenciar els principis sistèmics i donar eines i recursos als docents per acompanyar emocionalment l'alumnat en el procés de creixement i construcció del jo.

 

Continguts:
- Els principis bàsics de la vida
- Aplicació dels principis bàsics a l’escola.
- El procés creatiu.
- La creativitat com a font d’autoconeixement
- L'art com a eina des de la mirada emocional-sistèmica.
- Recursos i eines que uneixen l’art, la creativiat i la construció de la identitat.
- El concepte d’un mateix en la teoria fenomenològica.
- Les emocions i l’art. 

 

Format: Divendres de 17:30 a 21 h (Quinzenal)

Lloc: Espai Llavors Banyoles

Dates proposades: 
20 Gener
3 i 17 febrer
3, 17 i 24 març

bottom of page